Slide background

mediterrán
hangulat

Mediterrán hangulat


 a Teraszon
teraszok, télikertek


Fogadja vendégeit ezen a tökéletes helyszínen! Élvezze a napsütést a szabadban és fogyasszon el egy finom ebédet kellemes társaságban!

Bővebben
Slide background

cölöpház
a Fertő tavon

Cölöpház


a fertő tavon
készház


Aki szeretne elbújni a világ zajától, annak kiváló megoldást jelent a vízparton való kikapcsolódás. A Fertő-tavon álló pihenőház családok, baráti társaságok közkedvelt helye.

Bővebben
Slide background

elegáns
vadászház

Elegáns vadászház


faszerkezettel
készház


A Fertő-part félreeső kis zugában, virágzó gyümölcsfák és madárcsicsergés között bújik meg ez a kedves ház. Az eleinte nyaralóként funkcionáló tégla- és kőépületet elegáns faszerkezettel...

Bővebben
Slide background

bronzkori
rönkház

Bronzkori rönkház


és egy vaskori kelta veremház
rönkház


A velemi Szent Vid hegy késő bronzkori és kora vaskori lelőhelye az egyik legjelentősebb a Kárpát-medencében.A Vas Megyei Múzeumok Igazgatóságának és Velem Önkormányzatának együttműködéséből jö...

Bővebben
Slide background

lombház
a fák koronái között

Lombház


a fák koronái között
készház


Minden gyermek hőn áhított vágya egy házikóban játszani a fák lombjainak ölelésében, rejtekében. A természet részévé válik az, aki beteszi lábát ebbe a mesebeli birodalomba.

Bővebben
Slide background

kompakt
kisház

Kompakt kisház


nagy perspektívákkal
készház


A készházas megoldást főként a sürgető időtényezőnek köszönhetik, de a család az akkori döntését korántsem bánta meg. A legelső kapavágástól a beköltözésig mindössze 3 hónap telt el. Íme, egy nagyp...

Bővebben

egyedi

Az Ön igényeinek megfelelően, személyre szabottan születhet meg álmai otthona, melyet tervező és kivitelező csapatunk szakértelmére és kreativítására támaszkodva váltunk valóra.

természetes

A fából készült otthon melegséget áraszt, emlékezteti a benne lakókat, hogy mindannyian a természet részei vagyunk. Ennek tiszteletét és szeretetét adjuk át az általunk tervezett és épített házakkal tulajdonosainknak.

időtálló

Mióta az ember hajlékot készít magának, azóta használja ezt a nemes és időtálló nyersanyagot otthona megépítéséhez. Legfőbb célkitűzésünk, hogy az unokáinknak is maradandót alkossunk.

0

otthont teremtünk


Faépítészeti vállalkozásunk készházak, gerenda- és rönkházak, illetve teraszok, télikertek egyedi tervezését és kivitelezését vállalja. Bízhat bennünk, hiszen fejlett technológiával, minőségi és környezetbarát alapanyagokkal dolgozunk!Bővebben cégünkről

0