Sportszállás
Platánplán készház
Platánplán készház
Platánplán téglaház
Platánplán cölöpház
Platánplán készház
Platánplán lombház
Platánplán készház
Platánplán készház
Platánplán téglaház

Elegáns vadászház

faszerkezettel
készház


A Fertő-part félreeső kis zugában, virágzó gyümölcsfák és madárcsicsergés között bújik meg ez a kedves téglaház. Az eleinte nyaralóként funkcionáló tégla- és kőépületet elegáns faszerkezettel toldottuk meg. Az eredmény egy rendezett és romantikus élettér lett, mely a téglaház tulajdonosainak elképzeléseit dicsérik.

az anyag


Tégla- és kőépületük bővítésénél fontos volt, hogy a ház új része is időjárásálló anyagból készüljön. Az anyag választásánál a vörösfenyő mellett döntöttünk, hiszen ez az egyik legtartósabb fafajta. Előnye, hogy könnyen megmunkálható, hosszútávon is maradandó és strapabíró faanyag. Rendkívül sűrű évgyűrű szerkezetű: előfordul, hogy egy centiméteren akár 30 gyűrű is megszámolható.

a hangulat


Az évszázados népi tradíciókat a különböző elemekkel sikerült a házba becserkészni. A ház a lenyűgöző finomságaival utolérhetetlen hangulatot áraszt belül, míg a Horvátországból származó természetes kő az épületet kívülről is karakteressé teszi. Ezektől a visszafogott és érdekes anyagoktól, megoldásoktól lett elegáns és utánozhatatlan az otthon.


képgaléria

műszaki tartalom letöltése

Gerendaházak Magazinban megjelenő cikk letöltése
# # # # # # # # #