Platánplán Blower Door
Platánplán faanyagvédelem

Faanyagvédelem

harc a gombák ellen
mérnöki szolgáltatások

Tervezői és kivitelezői szolgáltatásaink mellett régi épületek, faszerkezetek felújításával is foglalkozunk. Számottevő kellemetlenségtől kíméljük meg Önt és családját a faanyagvédelmi szempontok figyelembevételével készülő, szakszerű felújításokkal.

szakszerű felújítás


Az épületek hosszú élettartamát a szakszerű építés, a víz elleni szigetelés beépítése és a rendszeres karbantartás biztosítja. Megfelelő vízszigetelés hiányában kártevők, gombák telepedhetnek meg. Leggyakoribb hibák: a fürdő hiányos vízszigetelése, a terasz és gerendafal nem megfelelő csatlakozása. Ezek a hibák megengedhetetlenek a mai követelmélnyek szerint épülő energiatakarékos, A+-os energiaszintű házaknál.   

ahogy mi építünk


Az általunk tervezett és kivitelezett épületek időtállóságát a beépített faanyagok gondos szárítása biztosítja. Szárításuk mesterséges úton, hőkezeléssel történik. A faanyag természetes lélegzése nem engedi, hogy gombák, illetve más allergén anyagok telepedjenek meg, szapodojanak el. Felületkezelő anyagaink fokozzák a fa ellenálló képességét, s nem tartalmaznak a környezetre káros vegyületeket.