Platánplán rönkház
Platánplán rönkház
Platánplán rönkház
Platánplán rönkház
Platánplán rönkház

Rönkház a farmon

tópartra álmodva
rönkház

A hatalmas farmon épült rönkház házigazdái hihetetlen lelkesedéssel, kitartással és óriási kreativitással teremtették meg nem mindennapi lakóhelyüket a gyönyörű birtokon. Halastó, nádas, hársfák veszik körül a különleges birodalmat, mely egyben a béke szigete is.

a faanyagA közel 400 m2 alapterületű rönkház tervezésénél fontos szempont volt, hogy a garázsokkal, tárolókkal bővített épületrészek anyagai jól kombinálhatóak legyenek. Így esett a választás az északi fenyőből készült rönkanyagra, mely híresen jó hőszigetelő és bármilyen építési technológiával könnyedén kombinálható. A hatalmas rönkház kivitelezésénél figyeltünk arra, hogy a környezetébe, a romantikus vadregényes tájba gyönyörűen belepasszoljon, s így a végeredmény egy rusztikus otthon lett.

ahány egyéniség - annyi rönkház


Az erőt és eleganciát sugárzó, masszív rönkház építmények a minőségnek, az attraktív megjelenésnek és az eleganciának a védjegyei. A gyönyörű birtoknak így valóban ékessége lett ez a hatalmas, impozáns épületkomplexum, amely részleteiben kellemes, lakályos és a lakóit a fa természetes miliőjével öleli körül. Az enteriőr a tulajdonosok egyéniségét tükrözi, szembemenve a skandináv lakberendezési trenddel, ők egy nagypolgári, diszkréten fényűző rönkház otthont teremtettek meg. Így lett a nappali egyben télikert, mely fölött lévő galériából páratlan kilátás nyílik a birtokra.


képgaléria

műszaki tartalom letöltése

alaprajz letöltése

Gerendaházak Magazinban megjelenő cikk letöltése
# # # # # # # #