ahogy mi építünk

ahogy mi építünk

otthont teremtünk

már 25 éve ...

Egyszer volt, hol nem volt a Soproni hegyeken is túl, ahol .......                                                                          ........ de inkább beszéljenek a képek helyettünk. 

könnyűszerkezetes ház
Miből? 

Fa az örök szerelem: Cégünk fő profilja a faszerkezetes házak tervezése és kivitelezése. Legyen szó akár készházról, rönkházról vagy gerendaházról. A fa az egyik legnemesebb és az emberhez legközelebb álló anyag. E fenséges növény otthonunk részeként él velünk tovább, stabilan védelmezi lakóit és ellenáll az idő vasfogának. Tökéletes választás...

Hol?

Sopron, Répcelak és Szombathely vonzáskörzetében vállalunk generál kivitelezést. Nagyobb távolságok esetén már csak a szerkezetépítés megrendelését javasoljuk, mivel nem szeretnénk Önöket felesleges plusz költségekkel terhelni, de mindez Önökön múlik ....

könnyűszerkezetes ház
Hogyan?

A tervezéstől a beköltözésig. Egy jó házhoz jó terv kell. A tervezéssel kezdődik minden. Két lehetőség van: Eljön Sopronba az Irodánkba és utána kirándul egyet a Soproni hegyekben - ez egy kevéske üzemanyag ára, esetleg még egy finom vacsora és egy sör is belefér - vagy Mi megyünk el Önhöz, ez már egy kicsit többe kerül: a kiszállási díjunk és a tervezés díja, amit megrendel - mi sem dolgozunk ingyen. Mit is kap érte? Első sorban tanácsot, aztán egy vagy két, esetleg még több vázlat- és tanulmánytervet - amíg kialakul annak a háznak a terve, amit megálmodott és a Helyi Építési Szabályzat megenged. Na ezt nevezik jóváhagyási tervnek. Ha még ez sem elég Önnek, akkor megyünk tovább: következő lépés a komplett tervdokumentáció elkészítése, feltöltése az e-naplóba, és 15 nap múlva, ha nem vigyáz már épitjük is a házát. A többit inkább már személyesen:

Kérjen időpontot!
könnyűszerkezetes ház
Mennyi?
30....

De komolyan! Rossz kérdésre ne várjon jó választ! Még nem tudjuk Ön mit akar, és Ön sem tudja még, hogy Mi meg tudjuk e valósítani, amit Ön megálmodott. Akkor mégis minek az árát kérdezi? Először Mi kérdezünk: Ön mit szeretne? Hol szeretné? Mikor, Miből stb....... Ha már tudjuk ezekre a kérdésekre a választ, akkor már körvonalazódnak azok a számok, amik segítik a Döntését: Velünk vagy mással akarja felépíteni álmai otthonát. Inkább Velünk.... :-)


​​tegye meg az első lépést, és Keressen fel minket!


Bogdán Attila
okl. faipari mérnök
cégvezető